Αρχική σελίδα
      

Εργαστήριο

Το εργαστήριο θα γίνει στο ισόγειο του Κτηρίου Μ, Γραφείο Μ.003α.Υπεύθυνος: Ι. Νταβλιάκος, τηλ. 210-772 2348. Για να εκτελέσετε το εργαστήριο θα πρέπει να είστε ομάδα από τρία άτομα. Δηλώστε το όνομά σας σε μία ομάδα, όταν λάβετε ειδοποίηση στο Helios.


Προσοχή:

1. Πρέπει να έλθετε στο εργαστήριο προετοιμασμένοι. Η προετοιμασία μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή του εξαμήνου. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κατεβάσετε και εκτυπώσετε την άσκηση καθώς επίσης και να κατεβάσετε τα αρχεία Matlab/ Simulink που ακολουθούν και να έχετε προετοιμάσει τους κατευθυντές που απαιτούνται. Εάν το έχετε κάνει, τότε κατά τη διάρκεια των πειραμάτων θα εισάγετε τα κέρδη των κατευθυντών και θα πάρετε την απόκριση για να υποβάλετε την έκθεσή σας. Επειδή αυτή η εργασία χρειάζεται αρκετό χρόνο, προγραμματίστε την εγκαίρως!

2. Πρέπει να έλθετε στο εργαστήριο εγκαίρως. Ο χρονικός προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός.

3. Το εργαστήριο διαρκεί μία ώρα. Εάν δεν τελειώσετε εγκαίρως θα πρέπει να αποχωρήσετε, διότι ακολουθεί επόμενη ομάδα.

4. Να έχετε μαζί σας εκτυπωμένη την περιγραφή της άσκησης και ένα USB Flash memory (USB stick) για να αποθηκεύσετε τα αρχεία των πειραματικών μετρήσεων.

Η περιγραφή της εργαστηριακής άσκησης βρίσκεται εδώ. Υπάρχουν τρία αρχεία Matlab/Simulink σε mορφή .zip που θα σας φανούν χρήσιμα.


Παράδοση:
Η παράδοση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ως εξής:
Αρχικά, φτιάξτε έναν φάκελο (folder) στον υπολογιστή σας, στον οποίο θα βάλετε μέσα το τελικό pdf αρχείο της εργαστηριακής άσκησής σας (το αρχείο αυτό θα είναι το έντυπο περιγραφής σκαναρισμένο/φωτογραφημένο με τις απαντήσεις σας - μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε δικές σας σελίδες, π.χ. με διαγράμματα κ.λπ.). Τον φάκελο αυτό ονομάστε τον με το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα, με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. Νταβλιάκος Ιωάννης). Το pdf αρχείο ονομάστε το όπως θέλετε (π.χ. Lab-όνομα). Στη συνέχεια, όταν θα πατήσετε τον σύνδεσμο (βλ. πλατφόρμα Helios) θα κάνετε drag and drop όλο τον φάκελο στο παραθυράκι που θα σας εμφανίσει και θα πατήσετε upload.

Η εργαστηριακή άσκηση πρέπει να παραδοθεί μέχρι την Κυριακή 11-06-2023, ώρα 23:59. Εάν η ποιότητα των αρχείων δεν είναι ικανοποιητική, οι λύσεις σας δεν θα ληφθούν υπόψη.

- Η εργαστηριακή άσκηση είναι ατομική.
- Αντιγραμμένες εργασίες δεν λαμβάνονται υπόψη.


Βαθμολογία:
Η εργαστηριακή άσκηση είναι προαιρετική, ενώ η παράδοσή της μαζί με τις Ασκήσεις, θα ληφθεί θετικά υπόψη στην τελική βαθμολογία του μαθήματος, με προσθήκη στον τελικό βαθμό έως και μία μονάδα.Τα εργαστήρια θα γίνουν στο ισόγειο του κτηρίου Μ, Γραφείο Μ.003α και είναι προαιρετικά.
**Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική**

 


        
Διαχειριστής